Maatwerk kozijnen tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Particulier
Zakelijk

Horren en hordeuren | Op maat gemaakt | Eenvoudig online bestellen | Vaste lage prijzen

Horren

  • Op maat gemaakt
  • Bereken in 30 seconden de prijs
  • Slechts 5% aanbetaling

Klanten geven ons gemiddeld een 9!

Horren en hordeuren

Wilt u altijd kunnen genieten van frisse lucht? Dat kan met de horren van Creon Kozijnen. Na een warme zomerdag, als de temperatuur buiten is gedaald, is er niets fijner dan uw huis te laten doorluchten met koele lucht. Helaas ontkomt u er niet aan dat insecten dan uw huis binnendringen. Vliegen dragen veel bacteriën met zich mee, die zich dan verspreiden over uw spullen. Dit is onhygiënisch. Daarnaast zit u er ook niet op te wachten dat een mug uw nachtrust verstoort.

De voordelen van een hor

U hebt geen last heeft van ongedierte in uw woning.
Worden de zomers steeds warmer en is het erg warm in huis? Zet uw ramen en deuren 's avonds open dat uw woning af kan koelen.
Heeft u het laatste tijd ook zo druk en slaapt u wellicht eigenlijk iets te weinig? Zorg er dan voor dat u 's nachts in ieder geval niet door muggen wakker gehouden wordt.

Op maat gemaakt

Bij Creon Kozijnen bestelt u horren op maat en u heeft keus uit een groot assortiment aan RAL kleuren. Op deze manier sluit de hor perfect aan op uw woning. We hebben zowel hordeuren voor uw deur of schuifpui als inzethorren voor ramen.

De beste keus

De horren van Creon Kozijnen zorgen ervoor dat u de hele zomer van een fris en doorgelucht huis kunt genieten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over ongedierte in woning.

Hulp nodig?

Wilt u meer informatie over dit product of over het bestellen hiervan? Onze medewerkers staan voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op of stuur uw vraag in via het contactformulier.