Winkelwagen 0

€ 0,00

  • Scherpe prijzenScherpe prijzen
  • Alleen de beste kwaliteit Alleen de beste kwaliteit
  • Zelf afhalen of brengserviceZelf afhalen of brengservice
  • Ook rolluiken en zonweringOok rolluiken en zonwering

Veelgestelde vragen - Kunststof kozijnen - Roeden

We hebben een aantal zaken voor je op een rij gezet.

Roeden

Wat wordt er bedoeld met de optie "roeden" bij kozijnen?

De optie roeden bij de kozijnen heeft betrekking op een glasvlak welke onderverdeeld is in diverse vlakken door hier stijlen op of tussen het glas te plaatsen. Effectief blijft het wel één glasvlak, maar het lijkt of deze is onderverdeeld.

Roeden tussen het glas zijn 18 mm breed, wat als voordeel heeft dat u het glas nog steeds eenvoudig kunt schoonmaken. Wienersprossen zijn 27 mm breed en worden zowel tussen het glas als op het glas aan de binnenkant en de buitenkant geplaatst. Dit heeft een authentieke uitstraling, zoals u vaak ziet bij een boerderij of een herenwoning. De roeden welke op het glas komen worden op het glas geplakt. De roeden aan de buitenzijde kunnen na verloop van tijd los laten, doordat de plakstrip door het werken los laat (warm/koud ofwel zomer/winter).

Vakverdeling van de roeden
De roeden kunnen uiteraard in vele verschillende vakverdelingen op het glas worden geplaatst. Creon heeft ervoor gekozen de meest gebruikelijke varianten aan te bieden via de webshop. De volgende vakverdelingen worden aangeboden:

4 vaks verdeling,
1 roede verticaal
1 roede horizontaal.
Hierdoor ontstaan 4 vakken

Roeden 4 vaks
6 vaks verdeling,
1 roede verticaal
2 roede horizontaal.
Hierdoor ontstaan 6 vakken

Roeden 6 vaks

8 vaks verdeling,
1 roede verticaal
3 roede horizontaal.
Hierdoor ontstaan 8 vakken

Roeden 8 vaks

Kleur van de roeden
De kleur van de roeden komt overeen met het gedeelte waarin deze wordt geplaatst. Besteld u bijvoorbeeld een draai/kiep raam in de kleur samenstelling wit aan de binnenzijde en de buitenzijde antraciet grijs? Dan worden de roeden in gelijke kleur samenstelling uitgevoerd. Oftewel aan de binnenzijde wit en aan de buitenzijde antraciet grijs.

Let op! Indien u kiest voor een draai/kiep - vast raam kunnen de kleuren van de roeden verschillen. Immers kunt u voor het profiel en de bewegende delen aan de buitenzijde een verschillende kleur kiezen. Kiest u bij het profiel (buitenzijde) voor crème wit, dan zullen de roeden in het vaste raam ook in crème wit worden uitgevoerd. Kiest u voor het draaiende gedeelte voor groen, dan worden de roeden in het draai/kiep gedeelte ook in de kleur groen uitgevoerd. Als u dit anders wenst te zien, kunt u dit na uw bestelling op uw bevestiging kenbaar maken.

Klik hier om naar de vorige pagina te gaan

Heeft u nog vragen?

Neem contact op!

Stuur een e-mail Stuur een e-mail

Neem Contact Op

Heeft u vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Neem contact met ons op!


  Verwijderen

Toevoegen