Winkelwagen 0

€ 0,00

  • Scherpe prijzenScherpe prijzen
  • Alleen de beste kwaliteit Alleen de beste kwaliteit
  • Zelf afhalen of brengserviceZelf afhalen of brengservice
  • Ook rolluiken en zonweringOok rolluiken en zonwering

Sandwichpanelen en rabatdelen

We hebben een aantal zaken voor je op een rij gezet.

In de kozijnen kunnen diverse soorten "vullingen" worden toegepast. De meest bekende vulling is uiteraard een glas vulling, oftewel dubbel glas of triple glas wat in een kozijn wordt geplaatst. Naast deze vulling zijn er nog enkele andere vullingen beschikbaar.

Vaak worden in deuren of andere kozijnen welke tot op de grond doorlopen een borstwering toegepast. In het onderste gedeelte van het kozijn wordt dan een dichte vulling toegepast in de vorm van een sandwichpaneel of rabatdelen. Sandwichpanelen zijn 2 platen waartussen isolatiemateriaal zit. Hierdoor heeft deze een goede isolatie waarde. Indien u er voor heeft gekozen om een kozijn of deur in een houtmotief uit te voeren, dan wordt het sandwichpaneel ook in dezelfde houtnerf uitgevoerd.

Indien u er voor kiest om het andere vlak uit te voeren met dubbel glas, gebruiken wij een sandwichpaneel met een dikte van 24 mm. De isolatie waarde van een 24 mm sandwichpaneel is 1,3 W/m2k.

Indien u er voor kiest om het andere vlak uit te voeren met triple glas, gebruiken wij een sandwichpaneel met een dikte van 44 mm. De isolatie waarde van een 44 mm sandwichpaneel is 0,75 W/m2K.

Voor de goede orde, een lage W/m2K waarde betekent een betere isolatie

Naast de optie voor sandwichpanelen heeft u ook de keuze uit rabatdelen. De rabatdelen zijn opgebouwd uit 2 elementen. Aan de binnenzijde een sandwichpaneel van 20 mm en aan de buitenzijde een kunststof profiel met een dikte van 24 mm. De isolatiewaarde van de rabatdelen is ongeveer 1,5 W/m2K.

Heeft u nog vragen?

Neem contact op!

Stuur een e-mail Stuur een e-mail

Neem Contact Op

Heeft u vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Neem contact met ons op!


  Verwijderen

Toevoegen