Winkelwagen 0

€ 0,00

  • Scherpe prijzenScherpe prijzen
  • Alleen de beste kwaliteit Alleen de beste kwaliteit
  • Zelf afhalen of brengserviceZelf afhalen of brengservice
  • Ook rolluiken en zonweringOok rolluiken en zonwering

Algemeen

We hebben een aantal zaken voor je op een rij gezet.

Hier hebben we een aantal zaken uiteen gezet welke belangrijk zijn ofwel voor het bestellen of na het bestellen. Denk hierbij aan zaken als het wijzigen van een bestelling, wat de garantie voorwaarden zijn etc. Klik op de onderwerpen hierboven om meer hier over te lezen. Hieronder hebben we in het kort de meest gestelde vragen voor je uitgewerkt:

Hoe komen de kozijnen van Creon zo voordelig?
Onze kozijnen zo voordelig worden aangeboden, doordat je bij ons geen montagekosten hebt. Wij geloven in een concept waarbij je het kozijn zelf monteert. Uiteraard sta je er niet alleen voor. Wij bieden een duidelijke montage instructie, daarnaast staat ons team van specialisten telefonisch en per e-mail voor je klaar. Mocht je er niet uitkomen, dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Worden de kozijnen ook gemonteerd?
Creon richt zich uitsluitend op de verkoop van kozijnen. Hierdoor kunnen wij de beste prijs / kwaliteit bieden.
Je staat er uiteraard niet alleen voor bij het inmeten en monteren. Onderstaande video laat in het kort een voorbeeld zien van de montage van een kunststof kozijn. Daarnaast kan je met vragen omtrent de montage altijd terecht bij ons team van specialisten.

Het komt ook veel voor dat onze klanten online de kozijnen bestellen en een monteur/timmerman in hun eigen regio c.q. kennissenkring zoeken.

Heeft u nog vragen?

Neem contact op!

Stuur een e-mail Stuur een e-mail

Neem Contact Op

Heeft u vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Neem contact met ons op!


  Verwijderen

Toevoegen