Maatwerk kozijnen tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Particulier
Zakelijk

Reviews Creon Kozijnen


Zijn de reviews van Creon Kozijnen wel echt?

Overal op onze web-site kom je reviews tegen welke wij verzamelen bij Trustpilot.nl. Wellicht vraag je je af of die reviews wel echt zijn? Lees hieronder waarom wij om reviews vragen en hoe dit gebeurd.

Waarom vragen wij om reviews?
Een review achterlaten is om drie verschillende redenen belangrijk.

  1. Allereerst voor jezelf. Ben je toch niet zo tevreden met het product of de levering? Dan kan je dit via een review kenbaar maken. Als wij jouw feedback ontvangen kunnen kijken of we dit naar wens op kunnen lossen.
  2. Voor iemand anders. Ben jij van plan om een aankoop te gaan doen? Dan kunnen reviews van andere helpen. Bijvoorbeeld hoe gaat Creon Kozijnen om met klachten? Leveren ze wel op tijd? In de reviews krijg je vaak een indruk hoe het bedrijf op dat moment presteert op gebied van levertijd, kwaliteit er service.
  3. Last but not least, voor Creon Kozijnen. Uiteraard kan er altijd iets verkeerd gaan, maar uiteindelijk willen we alles het liefst perfect doen. Met jullie feedback kunnen we elke dag proberen het product, het proces, de bezorging of iets anders te verbeteren.

Hoe verzamelt Creon Kozijnen reviews?
Deze reviews verzamelen wij via Trustpilot.nl, waar wij een abonnement hebben afgesloten. Onze klanten ontvangen na levering vanuit Trustpilot.nl een verzoek tot het achterlaten van een review. Het gaat hier om klanten en dus niet om fake reviews. Klanten worden benaderd of ze vrijwillig een review achter willen laten en worden niet betaald om een review achter te laten.

Op Trustpilot.nl kunt u tevens inzien dat we niet alleen om positieve reviews vragen, maar ook om kritische / negatieve reviews